También estoy en Facebook, Twitter, LinkedIn e Instagram
Isabel Del Rio, Isabel del Río Sanz, @IsabelDlRio y @miransaya
Terapias naturales y holísticas en ANIMA

martes, 27 de octubre de 2015

La NEWS de La Font de Mimir: Activitats gratuïtes per aquest mes de novembre i moltes recomanacions literàries



Un cop més, aquí estem, amb la NEWS de la Font de Mimir, i amb molta il·lusió perquè hem rebut un premi per la nostra tasca cultural i lingüística, ni més ni menys que el Premi CCC de la Confederació de Comerç de Catalunya.
Però deixem-nos de Llorers i fem el que millor se'ns dóna: parlar de llibres i convidar-vos a les nostres activitats ;D
Aquest mes d'octubre ens ho hem passat d’allò més bé: una xerrada intimista i poètica sobre la dona i la literatura amb Emilia Illamola; un Club de Lectura ple de recomanacions i dolços; Contacontes i Tallers Infantils; i visites d'autors, com Alessandra Neymar, que ens presenten les seves noves obres ... No ens ha quedat temps per avorrir-nos!
Durant la primera trobada de la temporada del Club de Lectura vam comentar les nostres lectures de l'estiu, així com algunes novetats molt interessants. Entre les recomanacions dels membres del club, destaquem:
  • La mejor venganza de Joe Abercrombie, Alianza: "El primer capítol ja et sorprèn i enganxa, i el millor és que aquesta sensació creix al llarg de la novel·la (...). No volia que acabés ".
  • Reparar a los muertos de Maylis Kerangal, Anagrama: "Em va regirar per dins. Tracta el tema dels trasplantaments des de tots els punts de vista amb una delicadesa que no creia possible ".
  • La mujer que no bajó del avión de Empar Fernández, Versátil. Novel·la d'una de les autores que ens van visitar al Cafè amb Autor de la temporada passada.
  • El tren de los huérfanos de Christina Baker Kline, Ediciones B: "Una història basada en fets reals, cruel i tendra al mateix temps".
  • La puerta entreabierta de Fernanda Kubbs, Tusquets
  • Buda en el ático de Julie Otsuka, Duomo
  • La revolución secreta de Claudio Cerdán, Alrevés. Una novel·la que no ens cansem de recomanar: "Assassinats salvatges i sobrenaturals en un poblet durant la revolució russa. Una història amb un gran final ".
I segur que t'estàs preguntant què tenim preparat per aquest mes de novembre. Tens fam literària? T'hem preparat un bufet lliure irresistible:
Dimarts 03 a les 19.00h ens visita l'escriptor i guionista Lluc Oliveras per explicar-nos com s'escriu una novel·la negra: "La delinqüència real a l'obra de ficció".
Dissabte 14 a les 12.00h crearem criatures de paper amb els més petits de la casa.
Dimarts 17 a les 18.30h us esperem al Club de Lectura per comentar Proyecto XI i xerrar amb el seu autor, Francesc Blanco, que ens visita per l'ocasió.
Dissabte 28 a les 12.00h The Grimm Blues Brothers ens explicaran uns quants contes.
A què esperes per apuntar-te a les nostres activitats? Escriu-nos un mail o visita'ns a la llibreria i demana'ns que et apuntem a la nostra NEWS, així rebràs totes les novetats a la teva bústia.
I si ets jove i t'apassiona la literatura, estem muntant un Club de Lectura a la teva mida, vine i pregunta per ell!
*
Una vez más, aquí estamos, con la NEWS de La Font de Mimir, y con mucha ilusión porque hemos recibido un premio por nuestra labor cultural y lingüística, nada más y nada menos que el Premi CCC de la Confederació de Comerç de Catalunya.

Pero vamos a dejar de ponernos Laureles y a hacer lo que mejor se nos da: hablar de libros e invitaros a nuestras actividades ;D
Este mes de octubre nos lo hemos pasado pipa: una charla intimista y poética sobre la mujer y la literatura con Emilia Illamola; un Club de Lectura lleno de recomendaciones y dulces; Cuenta Cuentos y Talleres Infantiles; y visitas de autores, como Alessandra Neymar, que nos presentan sus nuevas obras… ¡No nos ha quedado tiempo para aburrirnos!
Durante el primer encuentro de la temporada del Club de Lectura comentamos nuestras lecturas durante el verano, así como algunas novedades muy interesantes. Entre las recomendaciones de los miembros del club, destacamos:
·         La mejor venganza de Joe Abercrombie, Alianza: “El primer capítulo ya te sorprende y engancha, y lo mejor es que esa sensación crece a lo largo de la novela (…). No quería que terminara”.
·         Reparar a los muertos de Maylis Kerangal, Anagrama: “Me revolvió por dentro. Trata el tema de los trasplantes desde todos los puntos de vista con una delicadeza que no creía posible”.
·     
    La mujer que no bajó del avión de Empar Fernández, Versátil. Novela de una de las autoras que nos visitaron en el Café con Autor de la temporada pasada.
·         El tren de los huérfanos de Christina Baker Kline, Ediciones B: “Una historia basada en hecho reales, cruel y tierna al mismo tiempo”.
·         La puerta entreabierta de Fernanda Kubbs, Tusquets
·         Buda en el ático de Julie Otsuka, Duomo
·         La revolución secreta de Claudio Cerdán, Alrevés. Una novela que no nos cansamos de recomendar: “Asesinatos salvajes y sobrenaturales en un pueblecito durante la revolución rusa. Una historia con un gran final”.
Y seguro que te estás preguntando qué tenemos preparado para este mes de noviembre. ¿Tienes hambre literaria? Pues te hemos preparado un buffet libre para que te pongas las botas:
Martes 03 a las 19.00h nos visita el escritor y guionista Lluc Oliveras para explicarnos cómo se escribe una novela negra o thriller: “La delinqüència real a l’obra de ficció”.
Sábado 14 a las 12.00h crearemos criaturas de papel con los más peques de la casa.
Martes 17 a las 18.30h os esperamos en el Club de Lectura para comentar Proyecto XI y charlar con su autor, Francesc Blanco, quien nos visita para la ocasión.
Sábado 28 a las 12.00h The Grimm Blues Brothers nos contarán unos cuantos cuentos.
¿A qué esperas para apuntarte a nuestras actividades? Escríbenos un mail o visítanos en la librería y pídenos que te apuntemos a nuestra NEWS, así recibirás todas las novedades en tu buzón.
Y si eres joven y te apasiona la literatura, estamos montando un Club de Lectura a tu medida, ¡ven y pregunta por él!

Isabel del Río
Relacions Públiques, Dinamitzadora Cultural i Community Manager
@FONTMIMIR

Premi per les activitats a La Font de Mimir

Súper illusionada pel premi que ha rebut La Font de Mimir per les activitats que hi muntem. Moltes Felicitats companys!!!

"Ens volem disculpar amb els nostres clients perquè aquest matí no hem obert la llibreria i som conscients de les molèsties que això pot haver causat a la dinàmica de la ciutat en general.
Però és que tenim un bon motiu, i és que no podíem obrir perquè ENS ESTAVEN DONANT UN PREMI!!!

I és que hem estat guardonats amb el Premi CCC (Confederació de Comerç de Catalunya) a la millor iniciativa lingüística del sector comercial! I amb això han volgut reconèixer la nostra feina en l'ús i promoció del català a la llibreria i totes les activitats que portem a terme juntament amb el Consorci de Normalització Lingüística, com el Club de Joc, la Festa del tebeo i de la Il·lustració i, aviat, el club de Còmic (…)”. Carles, propietari de La Font de Mimir


Charla en Biblio de Nou Barris

Gracias a todos los que os acercasteis a la Biblio de Nou Barris para hablar de Tarot y literatura :D



FanBlog Sueños entre las Sombras: Pensamientos filosóficos II

Nuevos pensamientos filosóficos en el FanBlog Sueños entre las Sombras
http://dreamsshadowsisabeldelriofanblog.blogspot.com.es/2015/10/pensamientos-filosoficos-ii.html?m=1

La Vident a Ràdio Premià

#LaVidentDeLaLlunaPlena al Tot d'una de Ràdio Premià amb Lola Busquets
http://m.ivoox.com/td-entrev-isabel-del-rio-20151015-audios-mp3_rf_8998208_1.html